360haven works best with JavaScript enabled
[Release] [Remake][PC/Xbox360] Dark Souls Save editor V3.0.7.0 - Page 5
Loading
Register
Page 5 of 311 FirstFirst 12345678910 15 30 55 80 105 255 ... LastLast
Results 33 to 40 of 2487
  1. #33
    Haven Donator

    Insane JIC is offline
    Join Date : Dec 2010
    Location : Freedom St. At the edge of insanity.
    Age : 30
    Posts : 1,042
    Array

    Re: [Remake] Dark Souls Save editor V3.0.0.0

    Japp, are you planning in updating once DLC is out?

    Downloads : 61 || Uploads : 6 || Rep Power : 3465 || Posts : 1,042 || Thanks : 121 || Thanked 124 Times in 93 Posts


    Think about it! we consume, we reproduce, we spread, we infect, We're the real rats.

  2. #34
    Senior Member
    DarkOne
    Crimi Martin is offline
    Join Date : Aug 2011
    Posts : 202
    Array

    Re: [Remake] Dark Souls Save editor V3.0.0.0

    I'll test this, when the Artorias DLC hits XBL. I had so much fun with this game.
    Excitedly waiting for the new experience.
    Thanks for the update Jappi88.

  3. #35
    gvsouza

    Re: [Remake] Dark Souls Save editor V3.0.0.0

    Thanks for the great tool Jappi

    Its the first time i test this tool on each version v2.5 and v3.0.1, on both version my statistics is editable, but im having some trouble in v3.0.1:
    1 - i cant edit my inventory, i change the quantity click "set values" click "save" on item list and click "save all"
    2 - add items dont work too, when select a item on database and it not exist on my inventory and click "add new item" give me 'item already exists' so i have to right-click on list and select "add all checked item" and it is added
    Edit: I understood "add new item" add to the database not the inventory, so in case could have a add to inventory too.

    and click "save" on item list and click "save all" refresh items add itens is applied, but changes on inventory nothing was applied
    thanks

  4. #36
    matheusfm

    Re: [Remake] Dark Souls Save editor V3.0.0.0

    I can't figure out the quantity of a item.

    1) I add the item to the inventory from database (Lighting Bolt)
    2) Change the quantity in the bar to 99
    3) Click "Set Values"
    4) Click in the save icon "ToolStripButton3"
    5) Save all the savefile
    6) Refresh the inventory, them Lighting Bolt shows 1 in quantity oO

  5. #37
    Senior Member
    Cruor is offline
    Join Date : Sep 2011
    Location : Los Angeles
    Posts : 320
    Array

    Re: [Remake] Dark Souls Save editor V3.0.0.0

    Quote Originally Posted by matheusfm View Post
    I can't figure out the quantity of a item.

    1) I add the item to the inventory from database (Lighting Bolt)
    2) Change the quantity in the bar to 99
    3) Click "Set Values"
    4) Click in the save icon "ToolStripButton3"
    5) Save all the savefile
    6) Refresh the inventory, them Lighting Bolt shows 1 in quantity oO
    Try Right clicking the item in your inventory and select the max quantity option. Save inventory then save file. See if that works.

  6. #38
    Junior Member
    crystalchaosx7 is offline
    Join Date : Jan 2012
    Posts : 26
    Array

    Re: [Remake] Dark Souls Save editor V3.0.0.0

    OMG JAPPI I LOVE YOU FOR THIS!!!! Fantastic job!
    Downloads : 24 || Uploads : 0 || Rep Power : 0 || Posts : 26 || Thanks : 38 || Thanked 0 Times in 0 Posts


    "Even a broken clock tells time twice a day."

  7. #39
    matheusfm

    Re: [Remake] Dark Souls Save editor V3.0.0.0

    Quote Originally Posted by Cruor View Post
    Try Right clicking the item in your inventory and select the max quantity option. Save inventory then save file. See if that works.
    Doesn't work, I tried with another itens, and after editing and properly saving, after the refresh the item shows only 1 in the quantity.

    And in the version 3.0.0.1 the stats editing does't work anymore for me oO

  8. #40
    gvsouza

    Re: [Remake] Dark Souls Save editor V3.0.0.0

    Quote Originally Posted by matheusfm View Post
    I can't figure out the quantity of a item.

    1) I add the item to the inventory from database (Lighting Bolt)
    2) Change the quantity in the bar to 99
    3) Click "Set Values"
    4) Click in the save icon "ToolStripButton3"
    5) Save all the savefile
    6) Refresh the inventory, them Lighting Bolt shows 1 in quantity oO
    Same problem as mine, in my case im doing with humanity, its alredy is in my inventory, so i just change the quantity, and click set value, save list, save all, refresh and quantity still the previous.

    So im adding on V3.0.1 and change the quantity on V2.5 lol

 

 

Similar Threads

  1. dark souls 2 save editor
    By flowergirl01 in forum General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 04-11-2016, 08:24 PM
  2. Dark Souls II save editor
    By Forgiven in forum Help & Support
    Replies: 2
    Last Post: 06-19-2014, 10:39 PM
  3. Dark Souls Save Editor Help
    By xXGearKingXx in forum Xbox 360 Modding Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-24-2013, 01:38 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     

About 360haven

    360haven is an Forum Devoted To Game modding Fans from all over the world.

    An Awesome Community of Xbox 360 Gamers, Modders and Developers who Create & Share Tutorials, Applications, Gfx, Trainers and Gamesaves.

    A haven for the l33t.
    A scarce paradise for modders.

Like this page

Google+