360haven works best with JavaScript enabled
[Release] [Xbox360/PS3] Diablo 3 Save Editor V2.0.0.9 - Page 10
Loading
Register
Page 10 of 897 FirstFirst ... 5678910111213141520356085110260510760 ... LastLast
Results 73 to 80 of 7170
  1. #73
    Hobbit

    Re: Diablo 3 Save Editor V1.0.0.0

    very nice work !!


  2. #74
    Junior Member
    lloydzita is offline
    Join Date : Sep 2013
    Posts : 11
    Array

    Re: Diablo 3 Save Editor V1.0.0.0

    Amazing! been waiting for this! Thanks Jappi88! and cybersam for your excellent work.

  3. #75
    Haven Donator
    Sal is offline
    Join Date : Feb 2013
    Posts : 22
    Array

    Re: Diablo 3 Save Editor V1.0.0.0

    great tool , keep up the good work:D

  4. #76
    Member
    musawarrior is offline
    Join Date : Sep 2013
    Posts : 44
    Array

    Re: Diablo 3 Save Editor V1.0.0.0

    thanks! looking forward to the final version! your Dark Souls editor was a god-send.

  5. #77
    Junior Member
    dramin is offline
    Join Date : Jun 2013
    Posts : 5
    Array

    Re: Diablo 3 Save Editor V1.0.0.0

    I keep getting invalid STSF package error. I tried with and older already modded save and a brand new char save and both are getting the
    error. Ill keep messing with it but if someone knows the solution to this problem please let know. Thank you all

  6. #78
    Experiatrix

    Re: Diablo 3 Save Editor V1.0.0.0

    Quote Originally Posted by dramin View Post
    I keep getting invalid STSF package error. I tried with and older already modded save and a brand new char save and both are getting the
    error. Ill keep messing with it but if someone knows the solution to this problem please let know. Thank you all
    Are you getting this error after you've edited the save and try to inject it back into your save? I used to get this error. Now I just pull up Horizon, drag and drop the edited save in Horizon's explorer, and click "Add save to device" on the top right.

    For some reason that way works for me, but if I try to use "Inject" or "Replace file" I get the invalid package error.

  7. #79
    Experiatrix

    Re: Diablo 3 Save Editor V1.0.0.0

    Quote Originally Posted by tertiussc View Post
    Can someone with some time just write a short tutorial on how to inject blacksmith pages and those other tomes. Thank you
    For all those materials I would recommend grabbing the save file available for download on these forums. One little error with adding an item and your data will become corrupted.

  8. #80
    Program Engineer
    Jappi88


    Jappi88 is offline
    Join Date : Dec 2010
    Age : 29
    Posts : 1,659
    Array

    Re: Diablo 3 Save Editor V1.0.0.0

    Quote Originally Posted by dramin View Post
    I keep getting invalid STSF package error. I tried with and older already modded save and a brand new char save and both are getting the
    error. Ill keep messing with it but if someone knows the solution to this problem please let know. Thank you all
    thats because your loading the extracted save from the stfs package...

    Let me me ask you this...what for file do u think the tool need to read your values properly ?

    if you look closely , you'l see that the tool displays all hero's, gold, and game preferences...

    *game preferences = pref.dat
    *hero file = ##################.dat (# = rondom hex number)
    *gold = account.dat ...

    What for file are you loading ?! if its is the "d3save" then send it to me so i can take a look at the error...if not then your loading the wrong file.

    To load the proper file do this :
    1)load horizon
    2)goto device explorer and look for your diablo 3 save.

    when you locate your save, do not extract anything from it, infact , extract the whole save instead.
    it should be named "d3save"

    then load that file into the tool, mod and replace back.......

    i can understand where it goes wrong, Horizon display the files as a package (with image and stuff), most people would think that he needs to double click it to see the save, witch is not the case.
    double clicking will only display the stfs package with all its content... and i dont need the content, just the package.
    Downloads : 164 || Uploads : 31 || Rep Power : 6246 || Posts : 1,659 || Thanks : 185 || Thanked 10,722 Times in 599 Posts


    Programming is 10% science, 20% ingenuity, and 70% getting the ingenuity to work with the science.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Programming is like sex:
    One mistake and you have to support it for the rest of your life.

 

 

Similar Threads

  1. [Release] [XBOX360,PS3 and PC]Castlevania Lords of Shadow 2 Save Editor
    By Jappi88 in forum Xbox 360 Modding Programs
    Replies: 158
    Last Post: 10-26-2016, 10:24 AM
  2. [Modded Save] Diablo 3 File Conversion Xbox360 to Ps3
    By AsuraCross in forum Xbox 360 Modified Game Saves
    Replies: 0
    Last Post: 08-30-2014, 07:58 AM
  3. Unable to edit diablo 3 save file for xbox360
    By Sananya in forum Help & Support
    Replies: 4
    Last Post: 11-08-2013, 11:31 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     

About 360haven

    360haven is an Forum Devoted To Game modding Fans from all over the world.

    An Awesome Community of Xbox 360 Gamers, Modders and Developers who Create & Share Tutorials, Applications, Gfx, Trainers and Gamesaves.

    A haven for the l33t.
    A scarce paradise for modders.

Like this page

Google+