360haven works best with JavaScript enabled
WWE 2K14 What Size image does it have to be in DDS Format
Loading
Register
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 8 of 13
  1. #1
    twist and flip

    WWE 2K14 What Size image does it have to be in DDS Format

    WWE 2K14 What Size image does it have to be in DDS Format



    going to show off some pics when done

  2. #2
    Junior Member
    Draven_XHP_ST is offline
    Join Date : Jun 2013
    Location : Manchester UK
    Posts : 27
    Array

    Re: WWE 2K14 What Size image does it have to be in DDS Format

    Its the same formats as last year the wwe 2k14 models work in wwe13 too

  3. The Following User Says Thank You to Draven_XHP_ST For This Useful Post:


  4. #3
    Junior Member
    Whatsthedealwith is offline
    Join Date : Oct 2013
    Posts : 4
    Array

    Re: WWE 2K14 What Size image does it have to be in DDS Format

    Quote Originally Posted by Draven_XHP_ST View Post
    Its the same formats as last year the wwe 2k14 models work in wwe13 too
    Does BrienJs texture 13 editor work in 2k14?

  5. #4
    Haven Donator
    Chaos
    zero-1 is offline
    Join Date : May 2012
    Location : Earth
    Age : 26
    Posts : 49
    Array

    Re: WWE 2K14 What Size image does it have to be in DDS Format

    great keep

  6. #5
    Member
    OverTheEdge is offline
    Join Date : Nov 2012
    Posts : 98
    Array

    Re: WWE 2K14 What Size image does it have to be in DDS Format

    Yeah, like Draven said, it's the same as it was last year. In addition to models from 2K14 working in '13, models from '13 and '12 (if altered) all work in 2K14 as well.

  7. #6
    Member
    undertakerwlf is offline
    Join Date : Dec 2012
    Posts : 85
    Array

    Re: WWE 2K14 What Size image does it have to be in DDS Format

    Depends on the image you are trying to modify...best bet is to open the file up in a hex editor and see what the DXT is as well as how many mip maps there are :)

  8. #7
    Noskill

    Re: WWE 2K14 What Size image does it have to be in DDS Format

    Can you add renders to caws in 2k14 with the same tools as wwe 13? with just a usb?

  9. #8
    bugsyboy

    Re: WWE 2K14 What Size image does it have to be in DDS Format

    Quote Originally Posted by Noskill View Post
    Can you add renders to caws in 2k14 with the same tools as wwe 13? with just a usb?
    Im gonna test this weekend

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. wwe 2k14 NEED HELP
    By themanfromdownundr in forum Help & Support
    Replies: 2
    Last Post: 11-27-2014, 01:13 PM
  2. WWE 2K14 Amazing Idea if they can do it why not WWE 2K14
    By twist and flip in forum Xbox 360 Modding Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 11-13-2013, 03:53 AM
  3. WWE 2K14 256 X 256 DDS
    By twist and flip in forum Xbox 360 Modding Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-07-2013, 06:54 PM
  4. [Q]Forza4 image file format
    By exess in forum Graphics
    Replies: 4
    Last Post: 10-26-2011, 07:11 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     

About 360haven

    360haven is an Forum Devoted To Game modding Fans from all over the world.

    An Awesome Community of Xbox 360 Gamers, Modders and Developers who Create & Share Tutorials, Applications, Gfx, Trainers and Gamesaves.

    A haven for the l33t.
    A scarce paradise for modders.

Like this page

Google+