360haven works best with JavaScript enabled
Arcania: Gothic 4
Loading
Register
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    hungryneville

    Arcania: Gothic 4

    i downloaded a save editor for Arcania: Gothic 4 and it works fine, but once i have maxed out everything i can't select spells to equip, it doesn't allow me to use them basically. so no new spells :(




    anyone else had this problem?

    or know of a way to get around it?

  2. #2
    Azrael

    Re: Arcania: Gothic 4

    Which save editor was that?
    I'm planning in getting this game, and it seems the one you're using should be avoided... :P

  3. #3
    SneakyD00m

    Re: Arcania: Gothic 4

    i found a save game on modio and it was pretty good but ive looked for a save editor for arcania and so has my friend and we cant find one.

  4. #4
    Administrator
    Rpg_Fan

    Sephiroth is offline
    Join Date : Nov 2010
    Location : Setagaya-ku, Tokyo, Japan
    Posts : 3,322
    Array
    Twitter: @

    Re: Arcania: Gothic 4

    I made this save a long time ago, it has no bugs or freezing issues.

    http://www.360haven.com/forums/downl...do=file&id=112
    Downloads : 151 || Uploads : 12 || Rep Power : 6873 || Posts : 3,322 || Thanks : 488 || Thanked 4,199 Times in 1,282 Posts




    What i have shown you is reality. What you remember... that is the illusion.




  5. The Following User Says Thank You to Sephiroth For This Useful Post:


  6. #5
    hungryneville

    Re: Arcania: Gothic 4

    Quote Originally Posted by Sephiroth View Post
    I made this save a long time ago, it has no bugs or freezing issues.

    http://www.360haven.com/forums/downl...do=file&id=112
    can you switch out your spells in that save?

  7. #6
    Administrator
    Rpg_Fan

    Sephiroth is offline
    Join Date : Nov 2010
    Location : Setagaya-ku, Tokyo, Japan
    Posts : 3,322
    Array
    Twitter: @

    Re: Arcania: Gothic 4

    Quote Originally Posted by hungryneville View Post
    can you switch out your spells in that save?
    What do you mean by switch out the spells?
    Downloads : 151 || Uploads : 12 || Rep Power : 6873 || Posts : 3,322 || Thanks : 488 || Thanked 4,199 Times in 1,282 Posts




    What i have shown you is reality. What you remember... that is the illusion.




  8. #7
    One Hit Wonder
    Distortedx is offline
    Join Date : Sep 2016
    Location : 360haven
    Posts : 1
    Array

    Re: Arcania: Gothic 4

    hopefully this works need to do this to replay the game on hardest difficulty

 

 

Similar Threads

  1. [TUT] How to mod Arcania Gothic 4
    By Masta Of Evil in forum Xbox 360 Tutorials
    Replies: 3
    Last Post: 07-17-2014, 11:27 AM
  2. ArcaniA Gothic 4 Modded Save
    By Sephiroth in forum Xbox 360 Modified Game Saves
    Replies: 20
    Last Post: 09-08-2013, 07:40 PM
  3. Arcania: Gothic 4 question.......
    By XajNyne in forum Xbox 360 General Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 07-28-2011, 11:28 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     

About 360haven

    360haven is an Forum Devoted To Game modding Fans from all over the world.

    An Awesome Community of Xbox 360 Gamers, Modders and Developers who Create & Share Tutorials, Applications, Gfx, Trainers and Gamesaves.

    A haven for the l33t.
    A scarce paradise for modders.

Like this page

Google+