360haven works best with JavaScript enabled
Skyrim hood/Vampire glitch HELP
Loading
Register
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Haven Donator
    DonVito1337 is offline
    Join Date : Oct 2011
    Location : Texas
    Age : 30
    Posts : 363
    Array

    Skyrim hood/Vampire glitch HELP

    Something I have found. When you become a vampire and you put on a hood it glitches and makes you bald lol it looks ridiculous.
    Any body else have this issue if so have you found a way around it???


  2. #2
    Divided by zero and lived

    mojobojo is offline
    Join Date : Dec 2010
    Posts : 388
    Array

    Re: Skyrim hood/Vampire glitch HELP

    Quote Originally Posted by ocantu1987 View Post
    Something I have found. When you become a vampire and you put on a hood it glitches and makes you bald lol it looks ridiculous.
    Any body else have this issue if so have you found a way around it???
    It is doing that with my Khajiit and the Ancient Shrouded Cowl and I am not a vampire.
    Downloads : 4 || Uploads : 1 || Rep Power : 3204 || Posts : 388 || Thanks : 52 || Thanked 1,031 Times in 236 Posts



  3. #3
    Haven Donator
    DonVito1337 is offline
    Join Date : Oct 2011
    Location : Texas
    Age : 30
    Posts : 363
    Array

    Re: Skyrim hood/Vampire glitch HELP

    Quote Originally Posted by mojobojo View Post
    It is doing that with my Khajiit and the Ancient Shrouded Cowl and I am not a vampire.
    oh yeah dang i know it sucks. My hood was fine until i became a vampire.

  4. #4
    BlakZombie

    Re: Skyrim hood/Vampire glitch HELP

    Quote Originally Posted by mojobojo View Post
    It is doing that with my Khajiit and the Ancient Shrouded Cowl and I am not a vampire.
    I got the same glitch except I exploited it somehow. It's kinda like the Chinese Stealth suit from Fallout 3 where you could equip multiple Hats and such. I was wearing the cowl and then I switched to the Krios mask and I noticed that the cowl didn't unequip. So now I have a stacked +20% and +30% increase in bows. I tried this with other headgear, but it looks like you can only wear two head pieces at a time. I may have tried with a full on armored helmet, but I can't seem to remember it working or not.

  5. #5
    Divided by zero and lived

    mojobojo is offline
    Join Date : Dec 2010
    Posts : 388
    Array

    Re: Skyrim hood/Vampire glitch HELP

    Quote Originally Posted by BlakZombie View Post
    I got the same glitch except I exploited it somehow. It's kinda like the Chinese Stealth suit from Fallout 3 where you could equip multiple Hats and such. I was wearing the cowl and then I switched to the Krios mask and I noticed that the cowl didn't unequip. So now I have a stacked +20% and +30% increase in bows. I tried this with other headgear, but it looks like you can only wear two head pieces at a time. I may have tried with a full on armored helmet, but I can't seem to remember it working or not.
    I figured that out as well. I was going to mention it, but you beat me to it.
    Downloads : 4 || Uploads : 1 || Rep Power : 3204 || Posts : 388 || Thanks : 52 || Thanked 1,031 Times in 236 Posts



  6. #6
    Senior Member

    ShangTsung is offline
    Join Date : Nov 2012
    Posts : 540
    Array

    Re: Skyrim hood/Vampire glitch HELP

    wow... never had that happen, and yea it would suck.. i stick with necromancer robes and an apprentice hood, have since i first made my character and never encountered that, strange indeed..

  7. #7
    Haven Donator
    homework is offline
    Join Date : Jun 2012
    Location : Kitchener, ON
    Posts : 37
    Array

    Re: Skyrim hood/Vampire glitch HELP

    Reading this post makes me feel like I am playing a Runescape Private Server.
    You usually are a null in a Runescape private server, and tend to be very glitched.
    Downloads : 0 || Uploads : 0 || Rep Power : 2057 || Posts : 37 || Thanks : 0 || Thanked 1 Time in 1 Post


    Fact of the year: Did you know st. Patricks day used to be based off the original color blue?

  8. #8
    Vexxan

    Re: Skyrim hood/Vampire glitch HELP

    Hey I hate to be that guy but I made a video if you play it on PC that can fix this.

 

 

Similar Threads

  1. [YouTube] Skyrim: Vampire Dark Knight Armor
    By scorpionnet in forum Youtube Famous
    Replies: 2
    Last Post: 03-13-2014, 06:44 PM
  2. My Best Skyrim Glitch
    By agent zero in forum Xbox 360 General Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 04-01-2013, 04:32 AM
  3. Skyrim- Is it possible to mod vampire lord perks on xbox?
    By ShangTsung in forum Xbox 360 Modding Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 03-19-2013, 07:28 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     

About 360haven

    360haven is an Forum Devoted To Game modding Fans from all over the world.

    An Awesome Community of Xbox 360 Gamers, Modders and Developers who Create & Share Tutorials, Applications, Gfx, Trainers and Gamesaves.

    A haven for the l33t.
    A scarce paradise for modders.

Like this page

Google+