360haven works best with JavaScript enabled
Why cant i get Batman Arkham City to play on my Jtag
Loading
Register
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 8 of 13
  1. #1
    Advertiser
    Demon

    xICEMANx117 is offline
    Join Date : Dec 2010
    Posts : 799
    Array

    Why cant i get Batman Arkham City to play on my Jtag

    I have Skyrim on my jtag plays fine Assassins Creed Plays just fine Batman for some reason refuses to play says to redownload or some shit i even patched the default.xex and still dont play


  2. #2
    News Reporter

    longy999 is offline
    Join Date : Dec 2010
    Location : Notts, UK
    Age : 34
    Posts : 2,321
    Array

    Re: Why cant i get Batman Arkham City to play on my Jtag

    Did the same for me as I'm still on an older dash (13146). Try making it into a god container using the latest iso2god program, worked fine for me after that.
    Downloads : 26 || Uploads : 10 || Rep Power : 4995 || Posts : 2,321 || Thanks : 269 || Thanked 615 Times in 419 Posts



  3. #3
    Advertiser
    Demon

    xICEMANx117 is offline
    Join Date : Dec 2010
    Posts : 799
    Array

    Re: Why cant i get Batman Arkham City to play on my Jtag

    I put it in God Format and i still get the Error Game could not Start try redownloading

  4. #4
    News Reporter

    longy999 is offline
    Join Date : Dec 2010
    Location : Notts, UK
    Age : 34
    Posts : 2,321
    Array

    Re: Why cant i get Batman Arkham City to play on my Jtag

    Which dash are you on? And do you use Freestyle Dash?


    Not sure how much of a difference it makes but I use the latest Freestyle Dash and Dash Launch. Every game I've made into god format so far has worked with the exception of Forza 4 which has some kind of extra checks built into it.
    Downloads : 26 || Uploads : 10 || Rep Power : 4995 || Posts : 2,321 || Thanks : 269 || Thanked 615 Times in 419 Posts



  5. #5
    Advertiser
    Demon

    xICEMANx117 is offline
    Join Date : Dec 2010
    Posts : 799
    Array

    Re: Why cant i get Batman Arkham City to play on my Jtag

    Im using the latest Freestyle Dash and Dash Launch. And for some reason i cant get it to work. I have Skyrim in GOD format and that boots just fine. This is the Only game ive ever had problems with. Any other ideals to help get this working would be Much Appreciated

  6. #6
    Wisdom Sold Seperately

    8Ball is offline
    Join Date : Dec 2010
    Location : UK
    Posts : 575
    Array

    Re: Why cant i get Batman Arkham City to play on my Jtag

    Have you disabled plugins like xbdm that can cause crashing?
    I forget that one ALL the time and if i recall, Batman needs modifications to it to work with xbdm alongside it, fairchild sorted that one out, I'd disable it for good measure (just add a 1 to its name or something) since even if something runs with it, it can still crash.
    Skyrim on the other hand will play with xbdm no problems.

    I happen to know it has nothing to do with avatars or anything else missing from an initial jtag flash since i don't have any of that installed, im on 13599 (or w/e) and i just update my dash launch and fsd as i go. I also played batman from GOD.

  7. #7
    Advertiser
    Demon

    xICEMANx117 is offline
    Join Date : Dec 2010
    Posts : 799
    Array

    Re: Why cant i get Batman Arkham City to play on my Jtag

    How Do you disabled plugins?

  8. #8
    Wisdom Sold Seperately

    8Ball is offline
    Join Date : Dec 2010
    Location : UK
    Posts : 575
    Array

    Re: Why cant i get Batman Arkham City to play on my Jtag

    i do it over ftp, in this case you can just find your xbdm.xex and rename it for example xbdm1.xex and reboot the xbox.
    This is all assuming of course you even have that plugin running.
    Plugins are listed in your dash launch file called launch.ini i think, its one of the .ini anyway. just edit out the line refering to the plugin and reboot the console.

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 04-15-2014, 04:58 PM
  2. Free Sinestro Corps Batman PS3 Skin for Batman Arkham City!
    By CodyMP in forum General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 12-17-2011, 04:23 PM
  3. Batman Arkham City
    By 8Ball in forum Xbox 360 Modding Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-13-2011, 01:35 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     

About 360haven

    360haven is an Forum Devoted To Game modding Fans from all over the world.

    An Awesome Community of Xbox 360 Gamers, Modders and Developers who Create & Share Tutorials, Applications, Gfx, Trainers and Gamesaves.

    A haven for the l33t.
    A scarce paradise for modders.

Like this page

Google+